divendres, 24 de gener del 2014

Novetats!

THE KERNEL

The Kernel

Pale Ale. Centennial, Mosaic: Pale Ale. 33 cl. 5,5% d'alc. Color daurat. Escuma persistent. Aroma bastant suau de grosella, pell de cítrics i suc de llimona. Amb cos i carbonatació mitja. Agradable amb notes lleugeres de galeta, llimona i taronja. Amarga amb final bastant sec.

IPA. Cascade, Centennial, Chinook: IPA. 33 cl. 7,1% d'alc. Cervesa de color ataronjat amb escuma blanca. A l'aroma hi trobem mandarina i mango. De cos mig i carbonatació mitja. Bastant lleugera malgrat l'alcohol. En boca hi trobem pi, herba, melmelada, aranja, pa, sorbet de llimona i sègol.

IPA. Cascade: IPA. 33 cl. 6,9% d'alc. Cervesa de color ataronjat amb escuma blanca bastant persistent. En aroma hi trobem sorbet de taronja, maltes torrades, meló, mandarina i palla. En boca notem la taronja, aranja, mango, torrats, sorbet de llimona i un punt d'alcohol. De cos mitjà i bona carbonatació. Amargor herbàcia i seca. 

DE MOLEN:
De Molen
Amarillo: Imperial IPA. 33 cl. 9,2% d'alc. Escuma de color crema, densa i cremosa. La cervesa és d'un to ambre fosc. Aroma cítrica, on hi domina la taronja. L'entrada en boca aporta gustos maltosos i caramel, donant pas als cítrics ( aranja i taronja). Final llarg i dolç amb traces de caramel i malta. 

NAPARBIER & HAAND BRYGGERIET
http://naparbier.com/
http://www.haandbryggeriet.net/
Naparbier & Haand Bryggeriet

Eskua Saison: Saison. 75 cl. 9% d'alc. Cervesa de color daurat brillant. Escuma blanca, densa i persistent. Aromes de llevat, notes herbàcies i traços de fusta verda. Cos mig/ple i carbonatació moderada. Paladar picant i especiat. Gustos herbacis amb notes picants i anisades, arrodonides amb una amargor fresca. L'alcohol queda molt ben integrat. Lleugerament afruitada i amb matisos de raïm. Final dolç i amarg. Records de cava semi sec al retrogust. 

 NAPARBIER
http://naparbier.com/
Naparbier
Avant-Garde: Belgian Ale Dubbel. 33 cl. 8,4% d'alc. Cervesa de color marró fosc, una mica tèrbola i amb escuma de color crema, poc persistent. En aroma és afruitada, destacant les panses, prunes i fruits vermells. També hi trobem el punt dolç de les maltes, caramel i mel, amb tocs torrefactes. En boca és dolça, hi predominen les panses, les prunes, els fruits vermells, notes licoroses, caramel i torrefacte. Té un cos mig i una carbonatació baixa/mitja, deixa un regust dolç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada