dijous, 6 de febrer del 2014

Novetats!

HOPPIN' FROG

Hoppin' Frog


Hoppin' to Heaven IPA: IPA. 65 cl. 6,8% d'alc. Color daurat tèrbol. Escuma blanca. En aroma és molt llupolosa amb cítrics, taronja, préssec, acompanyada d'un toc maltós. En boca trobem una cervesa amarga, de cos mitjà.



EVIL TWIN
http://eviltwin.dk/

Evil Twin
Torst Front Room: Barley wine. 33 cl. 11,2% d'alc. De color rubí fosc, amb escuma de color crema. Aroma que recorda a fruita madura, caramel, espècies i melassa. En boca hi trobem caramel, melassa, sucre moreno, prunes, panses, espècies i fusta. De cos mig. Final un xic alcohòlic i dens.

Even More Jesus: Imperial Stout. 65 cl. 12% d'alc. De color marró fosc. Escuma també de color marró clar. En aroma hi trobem xocolata negra, caramel, carn rostida i fruits secs. En boca reafirmem els aromes, i també hi podem trobar fruita negra, malta torrada i amargor. Cremosa i suau.

Falco: IPA. 33 cl. 7% d'alc. Clara, amb color de palla i daurada, amb una fina capa d'escuma blanca. En aroma trobem notes florals, pi i llimona. En boca, trobem com els cítrics dónen pas a l'amargor. Bona carbonatació, de cos  mig.

OMNIPOLLO
www.omnipollo.com

Omnipollo
Mazarin: Pale Ale. 33 cl. 5,6% d'alc. Cervesa de color ataronjat d'escuma blanca. L'aroma és llupulosa, cítrica, pinàcia i floral. En boca també hi trobem els cítrics, resina, pi i llúpols florals, amb un punt maltós suaui agradable. Carbonatació suau i cos mitjà.

Nebuchadnezzar: IPA. 33 cl. 8,5% d'alc. De color ambre ataronjat. Una mica tèrbola. Escuma densa blanca. L'aroma ens recorda a la mandarina, llimona, aranja, raïm, préssec, pinya i un toc de resina. Quan la cervesa agafa una mica de temperatura també apareixen aromes de caramel. En boca té un sabor llupulós de fruites tropicals i resina, tot lligat amb el gust de la malta caramelitzada.

GREEN FLASH
http://greenflashbrew.com/
Green Flash
Green Bullet: IPA. 33 cl. 10,1% d'alc. Cervesa de color ataronjat amb escuma blanca. L'aroma és suau amb tocs herbacis, resina i fruita. En boca els llúpols aporten sabors herbacis, aranja, llimona i tocs florals, tot acompanyat d'una certa dolçor amb base de malta. Regust ben equilibrat entre el llúpol i la malta.


PORT BREWING
http://lostabbey.com/port-brewing/high-tide/

Port Brewing
Hop 15: IPA. 65 cl. 10% d'alc. Cervesa un xic tèrbola de color taronja ambarí, amb escuma blanquinosa. Aroma cítrica, amb molta aranja, taronja i llimona. En boca també és cítrica i amarga, amb notes d'aranja, taronja i llimona. Amb una mica més de temperatura hi apareixen tocs maltosos dolços. Amargor duradora. Molt bebible.


JOLLY PUMPKIN
http://www.jollypumpkin.com/

Jolly Pumpkin
Madrugada obscura: Stout. 75 cl. 8,1% d'alc. Cervesa negra amb escuma marronosa. Aroma especiada, que també ens recorda a les prunes, i amb notes dolces de malta. En boca és una cervesa dolça, amb notes torrades i moltes notes de fusta.


HIGH WATER
http://www.highwaterbrewing.com/highwater.php


High Water
Hop riot: IPA. 65 cl. 7,3% d'alc. Cervesa pàl·lida amb un punt ataronjat. Escuma cremosa i densa de color blanc, persistent. Molta aroma de fruites tropicals, cítrics, resina i un toc lleuger de malta. En boca també hi destaca la resina, fruites tropicals, cítrics i caramel. Glop sec i amarg. Carbonatació moderada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada