divendres, 7 de març del 2014

Novetats del mes de març!

AKTIEN
http://www.aktienbrauerei.de/

Jubiläums Pils: Pils. 33 cl. 4,9% d'alc. Cervesa cristal·lina típica centre-europea. 


BLEDER
http://fortiverd.com/

Drac: European pale lager. 33 cl. 5,7% d'alc.  Color daurat fosc tirant a mel amb escuma molt densa i compacta d'un blanc trencat que es manté molt bé a la copa. Aroma herbal molt intens i ben integrat sobre el cereal. Molt maltosa però equilibrada, amb llúpols europeus que li proporcionen una aroma i sabor característics mediterranis molt diferents a les típiques lager centreeuropees.  Gran cos, gasificació molt viva. L'entrada en boca és contundent i completament llupolitzada d'un amargor molt marcat i amb un final sec.


Foc de drac: IPA amb dàtils. 33 cl. 7% d'alc. Color castany clar, opaca, bona gasificació. L'entrada en boca és seca, amb un pas per boca curt però molt persistent. Trobem mel, fusta torrada i fruites madures. L'alcohol està molt ben integrat. La sensació en boca és molt intensa i amb un final astringent que li proporciona el dàtil. 

Espurna de drac: Mild. 33 cl. 3,5% d'alc.  Molt poc amarga i amb un toc de figues seques. En boca roman el toc de fruites mediterrànies (figues, cítrics, nespres i albercoc). 

Cova de Drac: Imperial Stout. 33 cl. 8% d'alc. Color marró fosc amb bona escuma color beix clar  amb bona retenció. Presenta aromes de curri, pebre, canyella i una mica de picant. En boca, cos alt, marcades notes de cafè, una mica de pebre i una mica de llevat.

Gepetto: Imperial Pale Ale. 33 cl. 7% d'alc. 


Rubí: Brown Ale. 33 cl. 6% d'alc. Cervesa de tipus Ale. De color vermell intens amb bona retenció d'escuma. Aroma intens de maltes torrades encara que també predomina l'aroma de blat. Carbonatació mitjana que al costat del blat fan que el pas per boca sigui molt refrescant. Dolçor just perquè es noti el blat. Trobem mel, fusta torrada i regalèssia. Cos i sabor persistents, elevada complexitat de sabors a causa de la barreja de maltes torrades d'ordi i blat. Destaca l'absència de cítrics a causa de la baixa lupulització.

Presen: Strong Pale Lager. 33 cl. 8% d'alc. Cervesa de baixa fermentació elaborada amb malt Pilsner i suc de taronja fermentat. Color clar i una mica opac. Escuma molt compacta i persistent. L'aroma és cítrica. 

BREWDOG
http://www.brewdog.com/
BrewDog


Fake Lager: Pils. 33 cl. 4,7% d'alc. Inspirada ens les pils clàssiques txeques. Llúpols nobles amb notes de pi i de cítrics.

Electric India: Saison. 33 cl. 7,2% d'alc. De color ataronjat, amb escuma blanca poc persistent. Aroma dolça que ens recorda a fruites tropicals, taronja, mel, i amb un punt picant. En boca hi trobem aranja, taronja, cítrics, gingebre i pebre. 

Trashy Blonde:Golden Ale. 33 cl. 4,1% d'alc. De color ambre daurat i d'escuma blanca. En aroma hi trobem fruita de la passió, litxis, albercoc, blat de moro, pebre, herba, galeta i pa. D'amargor mitja / alta. En boca es troba una cervesa de textura fina, de cos lleuger i amb carbonatació mitjana. Bastant maltosa, gustos de fruita, blat de moro i amb un final picant.

Interstellar: IPA. 33 cl. 6,5% d'alc. IPA de sègol especiada de color ambre clar amb escuma blanca. En aroma hi apareixen fruits tropicals, espècies i flors. En boca és una cervesa dolça, afruitada i amargant. 


BrewDog
Unleash the yeast: Pack de quatre cerveses elaborades a partir de la mateixa recepta però cada una fermentada amb un llevat diferent. 

Brewdog
Paradox Jura: Imperial Stout envellida en barrica de whisky. 33 cl. 15% d'alc. De color negre oliós i d'escuma marró. Aroma de cafè amb notes picants. En boca també hi trobem cafè i regalèssia.

DE MOLEN 
http://www.brouwerijdemolen.nl/


De Molen
Bommen & Granaten: Barley wine. 33 cl. 15,2% d'alc. De color ambre i amb l'escuma blanca. Tant en aroma com en boca hi trobem un munt de fruita com taronja, mandarina i pomes dolces, raïm. És potent i amb cos. Ben llupulada però l'alcohol i el caràcter massiu de malta i fruita restringeixen el llúpol a un segon pla, només per revelar-se en l'acabat. Sabor dolç a malta. Sensació a la boca gruixuda, només un toc del llevat al retrogust.

Heaven & Hell: Imperial Stout. 33 cl. 12% d'alc. De color cafè negre amb escuma molt espessa i cremosa. Hi trobem cuir, vainilla notes de fusta, un punt de floral dels llúpols i xocolata. Té un final amarg.

Alive & Kicking: IPA. 33 cl. 6,2% d'alc. Cervesa de color coure amb escuma blanca. En aroma trobem una cervesa herbàcia i afruitada ( mango i préssec). En boca hi ha molta presència de les maltes. Molt ben equilibrada.


NOGNE
http://www.nogne-o.com/
Nogne

Dark Horizon ( 4a edició): Imperial Stout. 25 cl. 16% d'alc. Cervesa negra oliosa i amb escuma marró. L'aroma ens aporta xocolata negra, sucre, cafè i grans de cafè molt torrats, a més a més també hi trobem pruna, panses i licors. En boca hi podem trobar licor de cafè, sucre moreno, xocolata.


NOGNE + MIKKELLER + BREWDOG


Nogne, Mikkeller i BrewDog

Horizon Tokyo Black: Imperial Stout. 25 cl. 16% d'alc. Cervesa negra amb aromes que recorden a regalèssia, xocolata negra, cafè, fruits secs, maltes fosques, alcohol, salsa de soja, tocs de fusta i cuir. En boca apareixen uns gustos que van en consonància amb l'aroma: hi trobem xocolata negra, regalèssia, salsa de soja, cuir, maltes fosques i dolç de caramel, tocs de cereals i alcohol. Cos suau i vellutat. Carbonatació mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada