dimecres, 13 de novembre del 2013

Agenda del mes de Novembre

AGENDA DEL MES DE NOVEMBRE

DIVENDRES 22

Presentació - Tast de "Guineu":

HORA: 20:30
No fa falta inscripció.
Guineu
AVANÇAMENT DE DESEMBRE

DIMECRES 4

Tast de cerveses de Nadal

HORA: 20:30
PREU: 15 €
INSCRIPCIONS*: Via mail (panxabou@gmail.com) o al 93-872.18.07

*prèvia inscripció obligatòria, places limitades. 

Les cerveses que provarem:

HOPPY CHRISTMAS ( BrewDog): Cervesa ambre, d'aromes dolços, amb notes suas d'herba, pi, fruita tropical i floral. En boca és equilibrada, fresca i afruitada ( pinya, cítrics i papaia), amb un final amarg i suau.
BrewDog
BUSH DE NOËL ( Dubuisson): Cervesa rogenca, molt rodona. Gust consistent i afruitat  amb un aroma llupolitzat.
Dubuisson
GOUDEN CAROLUS CHRISTMAS ( Het Anker): Cervesa fosca rogenca. En boca recorda a la xocolata i al cafè


Het Anker
N'ICE CHOUFFE (Chouffe): Cervesa forta i fosca. Conté curaçao i farigola, que li donen un sabor maltós, picant i afruitat.
Achouffe

NISSEFAR: Cervesa de maltes torrades que s'aproxima a l'estil porter. Aroma dolça, amb notes de xocolata amb llet, caramel i nous. Sabor afruitat equilibrat i suau. Deixa un regust de maltes torrades.

HaandBryggeriet


PACK DEL MES
emporta't a casa cada mes una selecció de cerveses a un preu reduït

8,50 € 



FUCK ART THIS IS ARCHITECTURE ( To Ol): Cervesa dels reputats danesos To Ol d'inspiració belga. És una cervesa clara de color taronja-daurat. Al nas podem trobar fruits secs, amb notes de malta i mandarina.  En boca notem un gust semidolç amb sabor de malta, galetes i panses. Cervesa de cos mitjà, amb carbonatació mitjana-alta gràcies a un 10% de llevats Brettanomyces que li donen una xispa sorprenent, dolça i cítrica a la vegada. 
To Ol


ORVAL: Un clàssic. Una cervesa elaborada dins de l'abadia d'Orval a Bèlgica. Es tracta d'una cervesa complexa que evoluciona amb el pas del temps. Té un bon cos, molts matisos i una rica composició, per prendre-la tranquilament i sense presses. Una delícia pels amants de les cerveses belgues. Cervesa de color ambre, una mica tèrbola i amb un volum molt controlat. 
Orval


CATIPA (Ausesken): La nova cevesa d'Ausesken, presentada a l'última fira de Mediona. És una IPA passada pel sedàs d'en Xavi Redon. De color ambre amb aromes de préssec i aranja, a la boca apareix una dolçor gràcies a les maltes caramelitzades per donar pas a un final amarg per l'aportació dels llúpols.

Ausesken


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada