divendres, 8 de novembre del 2013

Novetats!

MIKKELLER
http://mikkeller.dk/


Mikkeller
Vesterbro Toilet Bajer: 75cl. Cervesa de blat. 6% d'alc. Aroma fresc i afruitat que recorda a pell de cítrics, coriandre, herba. El sabor és lleugerament aspre, acompanyant gustos de gra, herbacis i pell de cítrics. Amargor mitja. Seca

USAlive!: 75 cl. Belgian Strong Ale. 8% d'alc. Aroma herbaci, sucre moreno i un xic de fruita. Mitjanament dolça en boca, també és herbàcia i amarga, acompanyada d'un punt maltós. Final sec i persistent.

Fra...Til: 75cl. Imperial Porter. 8% d'alc. En aroma predomina la xocolata, tot i que després apareixen tocs de toffee i algunes espècies. En boca primer apareix la xocolata i tot seguit apareix el toffee, però més lleuger.


BrewDog
Punk IPA: 33 cl. IPA. 5,6% d'alc. Aroma de fruits tropicals, cítrics i resinosa. En boca hi destaca el llúpol, molt refrescant i floral, també hi destaquen els fruits tropicals, pell de taronja, préssec i mel, lleugerament resinosa. Final llarg, amarg i refrescant. 


Struise

Ignis&Flama: 33cl. IPA. 7% d'alc. Aroma d'intensitat mitja, més aviat maltosa i fruita vermella. De cos mig, amb notes de caramel però amarga, amb un final sec. Retrogust molt llarg.   

Svea IPA: 33 cl. IPA. 7% d'alc. Aroma intens i equilibrat, molt floral però a la vegada maltosa, amb un punt de caramel i panses. Sabor en un primer moment bastant maltós, on hi predomina el caramel, però tot seguit apareix l'amarg. Final sec i amb un retrogust molt llarg.   

Westoek X: 33cl. Belgian Ale. 6% d'alc. Aroma floral i cítrica ( taronja i llimona). En boca és seca i també cítrica. De cos mitjà, textura cremosa i amb un final sec i refrescant.

3 Fonteinen
Oude Geuze: 37,5cl. Geuze. 6% d'alc. Cervesa envellida en bota de roure. D'aroma agre i cítrica. En boca ens recorda al raïm, amb un toc de fusta, tot en harmonia amb l'aroma, continuem notant el punt cítric i una gran agror.  Final sec.
http://www.ratebeer.com/beer/3-fonteinen-oude-geuze/11168/ 


De Molen

Hamer&Sikkel: 75 cl. Porter. 5,1% d'alc. L'aroma ens recorda al cafè i a la xocolata, amb clares notes de fruita madura. En boca tornem a trobar la xocolata i la fruita madura però hi predomina el cafè, que deixa un fort retrogust. Lleugera i sedosa. 
http://www.ratebeer.com/beer/de-molen-hamer-sikkel-hammer-sickle/84865/

Lentehop: 33 cl. IPA. 6,2% d'alc. Aroma de galeta, herbàcia i de pi. En boca continua el que hem notat en aroma, però al final apareixen un toc cítric. Cervesa molt rodona. 
http://www.ratebeer.com/beer/de-molen-lentehop-2012-/167524/


Haand Bryggeriet

Nissefar: 50 cl. Old Ale. 7% d'alc. Cervesa de maltes torrades que s'aproxima a l'estil porter. Aroma dolça, amb notes de xocolata amb llet, caramel i nous. Sabor afruitat equilibrat i suau. Deixa un regust de maltes torrades.


BFM

Abbaye de St. Bon Chien: 75 cl. Sour Ale. 11% d'alc. Cervesa de colors rogencs i ambres, madurada durant mesos en botes de roure que abans havien contingut vi, fet que li dóna una gran complexitat. En boca ens recorda a un vi negre afruitat, amb una marcada acidesa.
http://www.ratebeer.com/beer/bfm-abbaye-de-saint-bon-chien-2011/168032/












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada