dimarts, 19 de novembre del 2013

Novetats! ( part 1)

SOUTHEN TIER
http://www.stbcbeer.com/


Southern Tier

IPA: IPA. 33cl. 7,3% d'alc. Cervesa de color daurat. En aroma notem pi, eucaliptus, resina, mel, notes maltoses, tot i així hi predominen aromes llupuloses. En boca primer de tot ens recorda al pi, amb un toc de caramel, que donen pas a gustos cítrics (taronja). Té molt caràcter llupulós, que ens recorda a diferents fruites, com la pinya, pera,... acabant amb gust de galeta i amarg sec. Es tracta d'una cervesa molt equilibrada i refrescant .   

2xIPA: Doble IPA. 33 cl. 8,2% d'alc. Cervesa de color ataronjat, amb escuma cremosa no molt persistent. En aroma s'aprecien notes cítriques, fruites tropicals, resina, pomelo, préssec i caramel. En boca trobem una cervesa amarga amb tocs cítrics, de caramel, resina i pi, donant un final amarg i sec. De cos mig.

DARK HORSE

Dark Horse
Crooked Tree IPA: IPA. 33cl. 6% d'alc. Aroma resinosa i cítrica. En boca trobem una cervesa maltosa i amargant, deixant un final amarg i sec.

Thirsty Trout Porter: Porter. 33cl. 7% d'alc. Aromes de malta torrada, cereal, fusta, cacau i cafè. En boca és dolça, amarga i hi destaquen les maltes torrades, el cacau i el cafè. Cervesa rodona de cos mig. El final és amarg, deixant el regust del cacau, les maltes torrades, cafè i palla.

HOPPIN' FROG:

Hoppin' Frog

Hoppin' Frog
BORIS the Crusher: Imperial Stout. 65 cl. 9,4% d'alc. En aroma hi destaca la presència de llúpol amb matisos torrefactes, xocolata i cafè. És una cervesa amb molt cos, cremosa i sedosa, amarga amb tocs de cafè i xocolata, amb notes herbals de fons. Final amarg i llarg. Carbonatació mitja. Molt equilibrada.

Frosted Frog: Especiada. 65 cl. 8,6% d'alc. Cervesa rogenca marronosa i tèrbola. Aroma molt complexa i intensament especiada. Destaquen les aromes de pà de pessic, nous, caramel, canyella i nou moscada. En boca trobem una cervesa dolça, malta molt potent i especiada. També hi trobem canyella i sucre moreno. Final sec. No hi destaquen els llúpols.   

Hop Dam: Imperial IPA. 65 cl. 10% d'alc. Cervesa de color ataronjat. Aromes cítriques ( ratlladura de taronja, mandarina, llimona), floral, herbàcia i resinosa. La malta s'hi detecta discretament. molt complexa. En boca també hi destaquen les notes cítriques, resinoses, florals i herbàcies. Cervesa molt equilibrada i molt complexa. Alcohol molt ben integrat.  

Hop Heathen: Black IPA. 65 cl. 8,8% d'alc. En aroma hi destaquen les maltes torrades i la xocolata, tot i que també hi trobem notes de pi i herbàcies, encara que el llúpol hi queda en un segon pla. En boca també trobem les maltes torrades, xocolata i cafè, amb importants tocs llupolosos que recorden al pi, resina i herba. El final és amarg.  
Hop Master's Abbey: Imperial IPA. 65 cl. 8,5% d'alc. Cervesa daurada ataronjada. En aroma és una explosió de matisos, amb notes de fruites tropicals ( papaia, pinya, ...), taronja, llimona i una mica de resina. En boca és una cervesa sedosa on també hi dominen les fruites tropicals i cítriques, el llúpol resinós i floral sobre unes notes de llevat, caramel i biscuit. El final és amarg i persistent, però no massa intens. 

BA BORIS: Imperial Stout. 65 cl. 9,4% d'alc. En aroma hi trobem les maltes torrades, regalèssia, anís, vainilla, cafè, xocolata, cacau i tocs de barril de bourbon. En boca és una cervesa maltosa, amb gustos torrats, cafè, xocolata, vainilla, fusta, fruits secs i bourbon. Al final ens queda l'amargor de les maltes torrades. Cervesa amb moltíssim cos.

Super Charged Saison IPA: Belgian Strong Ale. 65 cl. 10,9% d'alc. Com el seu nom indica és una cervesa amb base Saison però amb una bona dosi de llúpol ( Citra i Amarillo en dry hopping). Té el cos original d'una saison, amb notes afruitades i de llevat, que van donant pas a punts més maltosos i dolços, amb un final una mica alcohòlic però amb una gran presència de la Citra i de l'Amarillo ( pi, resina,...).

I no us perdeu les novetats ( part2): Green Flash i AleSmith!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada