dijous, 21 de novembre del 2013

Novetats ( 2a Part)

ALESMITH
http://alesmith.com/

AleSmith

OLD NUMBSKULL: Barley Wine. 75 cl. 11% d'alc. Cervesa rogenca ataronjada, d'escuma poc persistent. Aroma molt intensa i complexa on primerament hi domina el llúpol donant un toc de pi, resina i cítrics, però després arriba el torn de la malta que ens aporta vainilla i caramel. Al cap d'un moment el llúpol casi no es nota. En boca és una cervesa amb molt cos on hi predomina absolutament la malta ( caramel, vainilla, espècies, fruits secs, fum, panses,...
http://www.ratebeer.com/beer/alesmith-old-numbskull/2490/

X: APA. 65 cl. 5,25% d'alc. Cervesa de color daurat clar de cos lleuger,  té una bona dosi de llúpol equilibrada per una dolçor suau. En aroma té un fort caràcter cítric, acompanyat de malta dolça i un rerefons de pi. En boca trobem gustos cítrics i pi, equilibrats amb la dolçor de la malta, que ens porten a un final sec.  

SPEEDWAY STOUT: Imperial Stout. 75 cl. 12% d'alc. Cervesa amb cafè afegit. En aroma ja hi notem el cafè, molt cafè. En boca comença amb un fort gust de cafè i també hi trobem xocolata negra, donant pas a gustos torrats i caramel. Molt cos, però amb un final sec que evita que sigui una cervesa empalagosa. 

NUT BROWN: Brown Ale. 65 cl. 5% d'alc. Tot i ser una cervesa fosca és translúcida. Té una aroma clarament maltosa, amb un toc de nou. També hi trobem aromes de fruites aportades pel llúpol. En boca domina el gust maltós però equilibrat amb sequedat de la malta Chocolat. Els llúpols hi són moderats, però prou presents per a evitar una cervesa massa dolça.  

GRAND CRU: Belgian Strong Ale. 75 cl. 10,6% d'alc. Cervesa cristalina de color torrat marronós. En aroma hi trobem vainilla i xocolata com a notes predominants, acompanyades de les característiques típiques del llevat belga. En boca comença amb un sabor amarg aportat pel llevat belga, que després s'esvaiex donant gust de vainilla, caramel i xocolata. En boca dóna una sensació neta i fresca. De cos mitjà. L'escalfor de l'alt contingut alcoholic fa que es noti com un vi.

GREEN FLASH
http://www.greenflashbrew.com/

Green Flash
HOP HEAD RED: Amber Ale. 35 cl. 7% d'alc. Cervesa de color de coure. En aroma hi podem trobar mandarina, pela de taronja, ratlladura de llimona, flors, herba, pi, torrada, galeta i caramel, totes potents i molt ben equilibrades. En boca reafirmem les aromes que hi hem trobat, acompanyades de bastanta amargor, deixant persistir els cítrics, el pi, flors i herba. És una cervesa molt complexa, però gens embafadora. De cos mig, lleugerament cremosa.

IMPERIAL IPA: Imperial IPA. 65 cl. 9,4% d'alc. Es tracta d'una cervesa de color ataronjat . A l'aroma hi destaca pi i una agradable dolçor maltosa, acompanyades de notes d'albercoc. En boca sembla que estiguis mastegant una branca de pi ( en el bon sentit eh?!), però equilibrat amb un toc maltós. Alcohol molt ben integrat.  

DOUBLE STOUT: Imperial Stout. 35 cl. 8,8% d'alc. Aromes de xocolata, malta torrada, cacau, cafè, carbó, flors i pi, molt complexa i equilibrada. En boca confirmem el que hem trobat a l'aroma, deixant un gust persistent. També molt complexa però no embafadora. Bastant amarga. Sensació cremosa. Alcohol molt ben integrat.   

BARLEYWINE: Barley wine. 65 cl. 10,9% d'alc. Cervesa de color ataronjat. En aroma hi trobem olor llupulosa de pi, caramel i galeta. En boca és una cervesa maltosa, recordant a xocolata amarga i amb llúpol afruitat.   

WEST COAST IPA: IPA. 35 cl. 7,3% d'alc. Cervesa de color ataronjat. Aroma llupulós de pi, resina, aranja i albercoc. En boca es tracta d'una cervesa cítrica molt fresca on hi apareix el pi iresina que perduren al paladar. Amargor molt equilibrada amb la dolçor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada