Etiqueta Cervesa Bou |
Creada
pel Marc
i la Judit.
La cervesa Bou neix a
finals de 2011 a
Manresa. És un projecte que es cou a foc lent des de ja fa uns anys. Tot
comença com un hobby a la cuina de
casa i mica en mica va agafant forma. Des dels kits de homebrewer a la experimentació amb un equip de 70 litres , fins a la
primera producció oficial.
La voluntat es treure
noves receptes poc a poc sense pressa, treballant tots els detalls i obtenir
una cervesa de qualitat per una producció i distribució local.
A més a més, a la Panxa del Bou podreu trobar diferents edicions especials de Cervesa Bou. Aquí teniu les que hem tret fins ara:
- Bou Festa Major (Agost 2013): IPA anglesa (5,2%)
- Bou Boig (Setembre 2013): Amber especial (6,8%)
- Bou Boig (Setembre 2013): Amber especial (6,8%)
NOTA
DE CATA
La cervesa Bou és una
cervesa d’alta fermentació tipus “Amber Ale” amb 6 graus d’alcohol que destaca
pels malts torrats i dolços equilibrats per un final més amargant.
És una cervesa molt neta i transparent, d’escuma densa i persistent de
color marfil, amb una carbonatació correcta i bombolla fina.
L’aroma és suau amb tocs de caramel i llúpol.
Té un cos mig i un pas en boca suau. Al principi es noten les dolçors
dels malts, fins i tot un punt de fruita madura, seguidament la carbonatació
deixa una sensació de netedat en boca. Una vegada empassada surten els amargors
del llúpol. Retro nasal llarg i amarg deixant sensació de melositat.
FITXA
Tipus de fermentació: Alta
Estil: Amber Ale
Nom: Bou
Alcohol: 6,1%
Color smr: 12
Amargor Ibu: 44
Envàs: ampolla vidre
Capacitat: 33cl
Consumir: got pinta
Tª optima de consum: 8ºC – 12ºC
Ingredients:
malts:
pale, amber i carahell
llúpols:
EK Goldings i Challenger
aigua
i llevat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada