Cervesa Bou

Etiqueta Cervesa Bou


Creada pel Marc i la Judit.
La cervesa Bou neix a finals de 2011 a Manresa. És un projecte que es cou a foc lent des de ja fa uns anys. Tot comença com un hobby a la cuina de casa i mica en mica va agafant forma. Des dels kits de homebrewer a la experimentació amb un equip de 70 litres, fins a la primera producció oficial.
La voluntat es treure noves receptes poc a poc sense pressa, treballant tots els detalls i obtenir una cervesa de qualitat per una producció i distribució local.
A més a més, a la Panxa del Bou podreu trobar diferents edicions especials de Cervesa Bou. Aquí teniu les que hem tret fins ara:

- Bou Festa Major (Agost 2013): IPA anglesa (5,2%)
- Bou Boig (Setembre 2013): Amber especial (6,8%)

NOTA DE CATA

La cervesa Bou és una cervesa d’alta fermentació tipus “Amber Ale” amb 6 graus d’alcohol que destaca pels malts torrats i dolços equilibrats per un final més amargant.
És una cervesa molt neta i transparent, d’escuma densa i persistent de color marfil, amb una carbonatació correcta i bombolla fina.
L’aroma és suau amb tocs de caramel i llúpol.
Té un cos mig i un pas en boca suau. Al principi es noten les dolçors dels malts, fins i tot un punt de fruita madura, seguidament la carbonatació deixa una sensació de netedat en boca. Una vegada empassada surten els amargors del llúpol. Retro nasal llarg i amarg deixant sensació de melositat.

FITXA


Tipus de fermentació:                      Alta
Estil:                                      Amber Ale
Nom:                                                Bou
Alcohol:                                          6,1%
Color smr:                                          12
Amargor Ibu:                                      44
Envàs:                              ampolla vidre
Capacitat:                                        33cl
Consumir:                                got pinta
Tª optima de consum:         8ºC12ºC
Ingredients:
malts: pale, amber i carahell
llúpols: EK Goldings i Challenger
aigua i llevat






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada