dimecres, 6 de novembre del 2013

Pack del mes de novembre

Aquí teniu el pack del mes de novembre!

Pack Novembre
FUCK ART THIS IS ARCHITECTURE ( To Ol): Belgian Pale Ale. 5% d'alcohol. Dinamarca. 
Cervesa dels reputats danesos To Ol d'inspiració belga. És una cervesa clara de color taronja-daurat. Al nas podem trobar fruits secs, amb notes de malta i mandarina.  En boca notem un gust semidolç amb sabor de malta, galetes i panses. Cervesa de cos mitjà, amb carbonatació mitjana-alta gràcies a un 10% de llevats Brettanomyces que li donen una xispa sorprenent, dolça i cítrica a la vegada. 


ORVAL: Trapista. 6,2% d’alcohol. Bèlgica.
Un clàssic. Una cervesa elaborada dins de l'abadia d'Orval a Bèlgica. Es tracta d'una cervesa complexa que evoluciona amb el pas del temps. Té un bon cos, molts matisos i una rica composició, per prendre-la tranquilament i sense presses. Una delícia pels amants de les cerveses belgues. Cervesa de color ambre, una mica tèrbola i amb un volum molt controlat. 

http://www.ratebeer.com/beer/orval/835/
http://www.orval.be/


CAT IPA ( Ausesken): Indian pale ale. 6% d'alcohol. Catalunya.
La nova cevesa d'Ausesken, presentada a l'última fira de Mediona. És una IPA passada pel sedàs d'en Xavi Redon. De color ambre amb aromes de préssec i aranja, a la boca apareix una dolçor gràcies a les maltes caramelitzades per donar pas a un final amarg per l'aportació dels llúpols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada