dilluns, 2 de desembre del 2013

Novetats!


BREWDOG
http://www.brewdog.com/
Brewdog
OLD WORLD RUSSIAN IMPERIAL STOUT: Imperial stout. 66 cl. 9,5% d'alc. Cervesa fosca amb escuma marronosa. En aroma trobem una cervesa dolça i amargant amb gust de cafè, maltes torrades i un toc fumat. Suau i cremosa, carbonatació baixa. En boca hi trobem fum, cafè, deixant un retro-gust amarg, amb un punt de cafè.

OLD WORLD INDIA PALE ALE: IPA. 66 cl. 7,5% d'alc. Cervesa ataronjada tèrbola amb escuma blanca. En aroma hi trobem melmelada de taronja, espècies i terra. Llúpols anglesos. En boca és una cervesa molt equilibrada entre el perfil maltós i el llúpol: taronja, pomelo, caramel i sequedat. El final és bastant dolçi herbal.  

DUBUISSON
http://www.br-dubuisson.com/

Dubuisson

BUSH NOËL: Belgian strong ale. 33 cl. 12% d'alc. Cervesa rogenca, tèrbola. Escuma poc persistent. D'aromes fortes, sobretot de fusta envellida, fruits vermells i un final un xic alcohòlic. De cos mig/ ple. Baixa gasificació.  Entrada en boca aspre i seca. Final llarg i amb retrogust calent i aclohòlic. S'utiltza un procés tradicional que consisteix en la col·locació de flors de llúpol, a les bótes on la cervesa descansa de quatre a sis setmanes pel que per llavors haurà arribat a la plena maduresa, donant-li un sabor molt característic. 


HET ANKER

Het Anker
CAROLUS CHRISTMAS: Belgian Strong ale. 33 cl. 10,5% d'alc. Cervesa fosca rubí. Escuma de color crema, poc persistent. Molt aromàtica i complexa. De caràcter maltós, dolça, afruitada i especiada. En aroma hi trobem notes de xocolata, regalèssia, anís, fruita negra, canyella i nou moscada. Els aromes llupulosos queden en segon pla,  percebent-se de manera molt discreta. En boca trobem una cervesa molt complexa, dolça i afruitada; hi destaquen els fruits negres, la regalèssia i l'anís, acompanyades d'alguna nota de fusta i de vainilla. Bastant cos, sedosa. Alcohol ben integrat.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada